Organisering av skönhetsprodukter

Ju fler trender som dyker upp på marknaden ju mer smink, hårvård, hudvård och skönhetsprodukter köper man. Efter ett tag, när man har samlat på sig en hel del produkter och saker, blir det svårt att ha plats för allt. När man inte längre har utrymme för alla dessa saker blir det dags att organisera för att skapa mer utrymme och för att ha ordning och reda på sina saker.

För att ha ordning och reda kan det vara bra att dela upp alla produkter på specifika platser för att kunna ha bättre koll på var man har produkterna för håret, huden eller naglarna.

Ett bra sätt att organisera på är att till exempel ha en byrå och dela upp produkterna i de olika lådorna, att ha en låda för hårprodukterna, en för sminket och en för hudvården. På detta sätt blir det enklare att hålla reda på var man har alla de olika produkterna.

Det kan även vara bra att organisera i lådorna för att underlätta att hitta det man behöver och letar efter.

En bra organisering

För att snabbt kunna hitta produkten eller sminket man letar efter är det bra att ha ordning i lådorna. Ett bra sätt att organisera i lådorna kan vara att använda sig av små boxar och fack för att sortera sina produkter.

För sin makeup kan man till exempel använda sig av både större och mindre boxar för de mindre produkterna som läppstift, läppennor, kajalpennor och eyeliners. Och för det större produkterna kan man använda sig av större fack och förvaringslådor till byrålådor för att produkterna ska få plats.

För förvaring och ordning av alla hårprodukter kan man också blanda mellan stora och små boxar och fack för en bra fördelning. Man kan använda sig av mindre boxar för hårklämmor, spännen, tofsar och bobby pins (hårnålar). Det kan däremot vara lite svårt att organisera och hålla hårnålarna på plats och separata. Ett bra tips är att använda ett smyckeskrin för att hålla bättre ordning på sådana små saker.

För de större verktygen är det ju självklart bra att använda större fack men ett bra lifehack är att använda sig av en besticklåda! Med en besticklåda kan man även organisera sina borstar och ha varje verktyg eller produkt på sin plats. Det är även ett väldigt enkelt sätt att organisera sina saker i byrålådorna om det är jobbigt att hitta rätt boxar och fack. Detta kan man ju även använda sig av när man organiserar sminket eller sin hudvård.

Hudvård som används vardagligt kan det däremot vara bättre att förvara i badrummet eller badrumsskåpet för att det ska bli bekvämt. Däremot kan man förvara sina ansiktsmasker, exfolieringar, beauty tools och kroppsprodukter i byrålådan för att kunna ha mer utrymme och ordning.

Top 5 hudvårdsmärken
Previous post
Skönhetsvård med Intensive Pulse Light
Next post
speculor