Top 5 hudvårdsmärken

Huden är kroppens största organ och precis som vi tar hand om alla andra organ bör vi även att ta hand om vår hy. Vi får endast ett exemplar av varje organ och därför är det viktigt att vi tar hand om de vi får.

Vår hud är till för att skydda våra skelett, muskler och organ. Idag är vi mer medvetna om hur och varför man ska ta hand om sin hud. Genom att ta hand om och rengöra vår hud skyddar vi kroppen mot olika avgaser, damm, föroreningar och partiklar som sätter sig på huden.

Men i ett hav av olika hudvårdsmärken är det inte alltid lätt att veta vad man ska välja. Det är inte heller enkelt att veta vilka olika produkter man behöver för att kunna ge huden den vård och näring som behövs.

För att huden ska kunna må så bra som möjligt behöver man investera i bra hudvårdsprodukter med bra innehåll och ingredienser. Och man behöver endast ha de grundläggande produkterna, rengöring, toner, ögonkräm, dagkräm och nattkräm. Det går även bra att ha en kräm som passar både dag och natt. Sedan kan man så småningom bygga på sina rutiner med fler produkter.

Top 5 hudvårdsmärken som är värda att ha hemma i badrumsskåpet

1. På första plats hamnar Biotherm, ett riktigt vårdande märke.

2. Clarins, ett populärt märke med ett brett sortiment.

3. Origins, ett märke med fantastiska och återfuktande produkter.

4. Kiehl’s, ett riktigt prisvärt märke med otroligt bra ingredienser.

5. Filorga, ett märke som passar någon som söker starkare resultat.

För att kunna uppnå maximala resultat med sin hudvård ska rutinerna göras två gånger om dagen. På morgonen för att tvätta av alla slaggämnen som utsöndrats från kroppen under natten. Och för att skyddad huden med produkter mot sol, föroreningar, damm och avgaser. På kvällen för att tvätta bort alla föreningar, damm och partiklar och för att återfukta huden.

Massage mot ålderstecken
Previous post
Organisering av skönhetsprodukter
Next post
speculor