Få ett vackert dekolletage – med bröstförstoring

Ett område som ofta glöms bort i skönhetsrutinen är dekolletaget. Det är området mellan halsen och bysten och anses vara ett mycket feminint och sensuellt område som ofta framhävs på olika sätt. Men det drabbas lätt av rynkor och ålderstecken. Med rätt vård och omsorg kan man dock återställa ett sargat dekolletage.

Större byst, finare dekolletage?

Många kvinnor känner sig mindre kvinnliga om de saknar kvinnliga attribut. Därför är det många som åtgärdar det med hjälp av olika typer av skönhetsingrepp, alltifrån läppförstoring till rumpimplantat. Bysten är också ett område som många kvinnor vill förändra och vissa anser att det är bysten som bidrar till ett vackert dekolletage. Vill du ha större byst kan du vända dig till https://motiva.health/se/ som kan erbjuda implantat som ger ett mycket naturligt resultat, för ett vackert och naturligt dekolletage.

Ditt dekolletage avslöjar din ålder

Det är vanligt att kvinnor lägger allt fokus på ansiktet för att förebygga ålderstecken. Dock är det minst lika vanligt att både halsen och dekolletaget glöms bort i skönhetsrutinen, vilket gör att allt arbete för att få ansiktet att se yngre ut blir förgäves. Därför är det viktigt att inkludera både halsen och dekolletaget i skönhetsrutinen för att säkerställa att de förblir i lika gott skick som ansiktet.

Gör så här för att få ett finare dekolletage

Precis som ansiktet behöver vård för att behålla ett ungt utseende behöver även halsen och dekolletaget det och det finns mycket man kan göra för att de ska åldras lite långsammare. Det gäller att arbeta med huden, musklerna och lymfsystemet för att förebygga ålderstecken. Området kring halsen samlar på sig mycket lymfa, vilket med tiden skapar en bredare, hängigare och äldre hals. Halsen och dekolletaget består också av mycket muskler, vilket påverkar dess utseende. För att få en finare och slätare hals och dekolletage kan man:

  • Smörja in halsen och dekolletaget varje gång man smörjer in ansiktet med kräm.
  • Undvika att bränna sig i solen då det skapar rynkor tidigare än nödvändigt.
  • Peela huden i duschen för att slipa bort döda hudceller.
  • Massera bort överflödig lymfa som ansamlas på halsen med hjälp av lymfmassage. Regelbunden lymfmassage gör att halsen blir fastare, mindre i volym och kommer därmed åldras bättre.
  • Använda microneedling över området för att få bättre och friskare hud.
  • Stretcha och lösa upp spända muskler samt tänka på hållningen, då stela muskler bidrar till dåligt blodflöde med synliga rynkor som följd.
Skönhetsvård för åldrande hy
Previous post
Hitta din signaturdoft i parfymdjungeln
Next post
speculor