Hitta din signaturdoft i parfymdjungeln

Det råder ingen tvekan om att det finns en uppsjö av olika parfymer ute på marknaden. Det kan därför vara svårt att hitta en signaturdoft som passar extra bra. Det första du bör göra är att komma underfund med vilken doftfamilj du gillar bäst. Det finns 14 olika doftfamiljer och alla parfymer placeras i någon av dessa. Många har en doftfamilj som de känner extra starkt för, som till exempel blommiga dofter. Exempel på andra doftfamiljer är godisdofter och fruktiga dofter.

Välj ett välkänt märke som Victoria Secret

Många välkända designers och varumärken producerar sina egna parfymer som blir stora succéer. Ett av dessa är underklädesmärket Victoria Secret som också släpper nya parfymer med jämna mellanrum. Precis som resten av märket är en Victorias Secret parfym förförisk och menad att skapa uppmärksamhet. Med namn som Very Sexy och Tease Dreamer är det uppenbart att detta är parfymer för dig som vill sticka ut lite extra. Och det är ju precis det som är meningen med en signaturdoft. En signaturparfym kan bli ett lika stort signum som att bära en unik väska eller en cool accessoar.

Ställ dig själv vissa frågor

Börja med att fråga dig själv vilken karaktär din parfym ska ha. Fundera också på om det är en parfym som främst ska användas till vardags eller till fest. Tänk också på vilken känsla du vill att en parfym ska ge dig. Många vill att en parfym ska locka fram en mer självsäker sida hos en själv och även att det uppfattas så av folk man möter. Idag är det också många som tänker miljömedvetet och har detta i åtanke när man väljer parfym. Genom att svara på dessa frågor kommer du skala ner utbudet väldigt mycket och till slut komma fram till din signaturdoft.

Få ett vackert dekolletage – med bröstförstoring
Previous post
Massage mot ålderstecken
Next post
speculor